Qui som?

Qui som?

Som la Federació Valenciana d’Estudiants, també coneguda com FAAVEM. Som la organització d’estudiants de secundària i batxillerat de tota la Comunitat Valenciana.

Estem ací per i per a tu! Busquem aconseguir un sistema educatiu de qualitat mitjançant la participació de l’alumnat des del centre fins a tota l’autonomia.

Tens propostes per millorar el teu centre? Alguna vegada has tingut idees per tindre una educació millor? Creus que pots posar el teu granet d’arena? Doncs ací tens la Federació Valenciana d’Estudiants. Som el megàfon que sempre podeu agafar per amplificar el vostre impacte.

Però… Com puc participar?

Doncs és molt senzill, pots apuntar-te a la Xarxa Aitana i participar en FAAVEM en el següent enllaç.

Què feu en FAAVEM?

Les activitats més habituals són els tallers de formació, activitats d’oci educatiu o trobades d’experiències de cap de setmana a albergs juvenils. També fem altres accions que promouen la participació, que treballen textos reguladors de l’educació o altres que sensibilitzen en temes concrets.

Com arriben les meues propostes a qui pertoca?

FAAVEM es troba representada al Consell Escolar de la Comunitat Valenciana i a la Mesa d’Alumnes de la Conselleria d’Educació, on es treballa tota la normativa respecte a l’educació. A més, per a idees en altres temes també som membres del Consell Valencià de la Joventut, on es troben representats tots els joves de la comunitat.

També som membres de la Coordinadora Valenciana d’Estudiants, que agrupa a tots els estudiants de la Comunitat Valenciana i a la Confederación Estatal de Asociaciones de Estudiantes, que es a nivell espanyol.

Però, per preguntar, sou persones?

Sí, darrere de la Federació Valenciana d’Estudiants hi ha molts alumnes de centres de la Comunitat Valenciana. Vos deixem alguna foto. A més podeu consultar la nostra Executiva Federal i els nostres representants.

VAL CAS